Tatuajul meu sau alte tatuaje sexy? [21 poze]

Toata lumea ma roaga sa pun poze cu tatuajul meu. De parca as avea cel mai sexy tatuaj din lume. Ei bine, n-o s-o fac. Sunt atatea tatuaje sexy pe lumea asta, in zone mai incitante decat cea in care il am eu, si voi vreti sa-l vedeti pe al meu. Cine a avut de-a face cu pielea mea il stie, cine nu, sa spere si sa traiasca in dulcea asteptare ca poate o sa-l stie. Pana atunci va dau poze cu tatuaje, cate vreti. Modele de tatuaje care rivalizeaza cu operele de arta, pe corpuri sculptate parca in ciuda… cum ziceti voi barbatii. Chiar asa, trebuie sa va zic. Imi plac mai mult barbatii cu tatuaje decat femeile cu tatuaje. Dar tot prefer femeile. Dar le prefer neatinse, imaculate, sa le pot face eu modele de tatuaje cu varful limbii, dintr-o parte in cealalta a soldurilor. Astea sunt cele mai sexy tatuaje pe care i le poti face unei femei, nu cele pe care le vedeti in poze. Si-acum o sa ma intrebati de ce am un tatuaj daca prefer femeile fara. Pentru ca eram mica si toanta si visam sa am ceva deosebit. De parca tatuajele m-ar fi schimbat cu ceva. Si mi-am facut un tatuaj, micut, dupa ce am cautat o noapte intreaga pe net tatuaje sexy, modele de tatuaje si poze cu tatuaje. Nu mi-au placut acele modele de tatuaje gasite, vroiam ceva deosebit. Pana la urma mi-am tatuat un cuvant, o stare, un feeling. Atunci eram mandra, acum as vrea sa-mi scot tatuajul. Bani nu am. Si prefer sa ma uit la poze cu femei goale si neatinse de tatuaje decat la poze cu tatuaje.

P.S.: Inainte sa va ganditi ca aiuritele ca vreti sa va tatuati un ingeras pe pubis sau aiurea, ganditi-va de doua ori. Si mergeti la un salon de tatuaje serios, altfel riscati diverse.

Comentarii

[…] PS: nu uita sa arunci un ochi la cele mai sexy tatuaje sau la o colectie de tatuaje sexy facute in zone intime. […]

[WORDPRESS HASHCASH] The comment’s actual post text did not contain your blog url (http://www.leila.ro/erotic/tatuajul-meu-sau-alte-tatuaje-sexy-21-poze-5726) and so is spam.

Uite, eu nu vreau sa imi arati, dar pot afla zona in care il ai?

postat de Antonio pe 09.01.11 la 4:58 pm

Nici mie nu imi plac femeile tatuate dar de aici imi place cum se vede poza7.

postat de Antonio pe 09.01.11 la 4:59 pm

With the bases loaded you struck us out with that anwers!

postat de Mufty pe 20.09.14 la 9:59 am

Lasa un comentariu

(P) City Break - Obiective turistice - Atractii turistice - Harta turistica - Ghid turistic (P)