Comentarii

…chiar daca nu agreez ciorapii( sunt si putini, si de multe ori) ipostazele(unele) si atitudinea denota o oarecare atentie spre latura artistica a unei poze. Dar e si destul amatorism…
In general, parerea mea, e ca cele mai multe poze -nu de la acest pictorial, ci din ce-am vazut azi si data trecuta – sunt franturi de corpuri ce pot fi de la mai multe persoane iti lasa senzatia de studiu anatomic sau joaca inconstienta, de putine ori sexi, senzuala incitanta.Nu zic ca nu sunt atractive , fetele, dar prea putin expresive , de nu le mai ti minte dupa nici 5 minute

postat de traian pe 23.08.10 la 9:51 pm

@traian
tin sa te contrazic … un pic. daca ma uit pe o singura poza din fiecare pictorial iti pot spune ca-mi amintesc exact intregul pictorialul. ba mai mult, cand imi selectez pozele, imi aduc imediat aminte daca am mai public alt pictorial cu aceeasi tipa sau nu. dar da, totusi la final, pot spune ca nu toate sunt cu adevarat expresive/unice.

postat de Leila pe 23.08.10 la 10:03 pm

[…] uita sa o vezi si pe Antonia Morena sexy si goala in gradina […]

[WORDPRESS HASHCASH] The comment’s actual post text did not contain your blog url (http://www.leila.ro/erotic/antonia-morena-sexy-in-gradina-57-poze-5986) and so is spam.

SUNT MARIAN DIN BRAILA38ORIGINAR DE LA BRAN-MOIECIU,SINGUR,SERIO,SINCER,ROMANTIC.DAR MULTI IMI DAU MAI PUTIN DE 30 DE ANI.DACA VREI SA FACEM CUNOSTINTA INTRA PE ID.MELE SE SKYPE SI YAHOO;cioranumarian1 si cioranumarian.DACA ESTI SINGURA SI EU SUNT LA FEL.IMI PLACE F.MULT DE TINE.
ESTI O DULCE SI O SCUMPA. ESTI O FLOARE ALBA DIN PIREU. ASTEPT SA-MA CONTACTEZI. CUM TE CHEAMA? CU DRAG MARIAN.

postat de CIORANUMARIAN pe 17.11.10 la 12:03 am

Asa fata draguta sa tot ai

postat de petru pe 17.07.14 la 11:11 am

Oooo cat de bn arati…Chiar daca nu esti Antonia,nu ar fi rau sa te *** unpic,doar unpic….Stii cum mi-o sugi,instant,sau cum ti-o bag intre tate si incep sus-jos,sus-jos….:)))))))))))))))

postat de #Hashtag pe 04.06.16 la 9:23 pm

Lasa un comentariu

(P) City Break - Obiective turistice - Atractii turistice - Harta turistica - Ghid turistic (P)