Despre

Cine este Leila?

As fi putut sa raman o anonima, nu ca acum n-as fi, insa o iau pas cu pas, desi experienta de acum 2 ani mi-a schimbat viata. Scriu aici pentru ca e un prim pas spre acceptare, mai mult a societatii, pentru ca eu stiu ce sunt, iar unii dintre amici stiu ce sunt. Sunt lesbiana si asta probabil de cand ma stiu, dar o stiu doar de atunci.

Imi luasem portia de suferinta, de bucurie, alaturi de unul sau doi sau mai multi tipi. Nu conteaza numarul. Doar ei. Sau mai bine zis au contat pana am cunoscut-o pe EA. Si nu-i zic EA pentru ca as iubi-o. A disparut din viata mea imediat dupa ce m-a sarutat dar mi-au ramas intiparite in carne, in labii, in respiratie, senzatiile. Trebuia sa fiu hetero, sa ma simt flatata cand un tip bine avea erectie privindu-mi fesele si sa savurez sexul, viata, job-ul, sa fac doi copii frumosi si rasfatati, sa fiu mama intr-un cuplu barbat femeie.
Dar a fost EA si o clipa de nebunie. Asa mi se parea atunci. Apoi am realizat ca nu eram nici ametita, nici drogata, nici nepasatoare. Imi clocotea sangele in vine dintr-o data asa ca am fost femeie si barbat in aceleasi asternuturi, eu care pana atunci eram doar femeie si doar pentru un barbat sau doi sau nu conteaz pentru cati.

Deci sunt lesbiana si desi o recunosc, inca n-am sange in instalatie sa iti spun ca ma cheama ana sau mihaela sau stefania sau sandra.

Sunt Leila!
Sunt lesbiana!
Sunt aici sa spun!
Sunt aici pentru ca vreau sa pot spune candva: eu Leila, sunt de fapt ana, mihaela sau stefania sau sandra.

Cu drag Leila (acum Leila.ro)

Comentarii

[…] Despre […]

(P) City Break - Obiective turistice - Atractii turistice - Harta turistica - Ghid turistic (P)